Tävla & rösta i Sveriges största fototävling inom Retro, 50 tals och Rockabilly

Sveriges största jämställda fototävling

Det är glädjande att komma med en stor nyhet mitt under den värsta pandemin som pågår runt om i världen! GET A LOOK ägs av GLINDER som är ett varumärke som står för elegans och glädje och inte minst alla vackra retro. 50 tals och rockabilly kläder. Det är självklart för oss att fortsätta på den inslagna linjen med att sprida elegans och glädje och det är GET A LOOK ett svar på.

Varför alla förekommande könsroller?

För oss på GET A LOOK och GLINDER vet vi om att det är många kunder som använder våra kläder, män som använder klänning och tjejer som använder herrkläder, både för att det är snyggt, men också för att man kanske identifieras bättre i en annan könsroll. Vi vill visa helheten och samtidigt visa att vi står bakom regnbågens alla färger. 

Hur länge pågår fototävlingen?

Fototävlingen pågår under perioden Januari fram till sista augusti 2021, sista dagen för omröstning kommer vara den sista september. När alla månadsfinalerna är klara tar juryns arbete fart. En kompetent jury som består av kända pressfotografer inom större tidningar men också en influencer som dagligdags klär sig retro, 50 tals och rockabilly. GET A LOOK och GLINDER ser fram emot ett nytt och annorlunda år! Följ med på vår resa, tävla eller enbart rösta eller njut av alla bilder som det kommer att bli omröstning om!
VÄLKOMMEN till 2021 upplaga av GET A LOOK! 

Lämna en kommentar