Tävla & rösta i Sveriges största fototävling inom Retro, 50 tals och Rockabilly

Om oss

Get A Look, en modern foto & skönhetstävling som är öppen för alla, Då menar vi ALLA!

Get a Look är en jämställd foto & skönhetstävling som är öppen för alla förekommande könsroller. Även om vi antar att kvinnorna kommer dominera så vill vi visa på att det finns flera människor som redan bär, men som också vill bära GLINDER kläder, vi visar också bredden inom retro, 50 tals och rockabillymodet i många olika miljöer och skepnader. Tävlingen går hand i hand med GLINDER vision, ”Vi ska alltid kämpa för en vackrare värld” Det är precis det som GET A LOOK handlar om, att vi tillsammans ska bidra till visionen och inspirera till en vackrare värld!

GET A LOOK arrangeras av varumärket GLINDER, som är Sveriges retro, 50 tals och rockabillyvarumärke på nätet och med fysisk butik i Mjölby. GLINDER erbjuder mode från svunna tider med influenser från 1940, 1950 och 1960 talet. Många påstår att 50 talet det var den bästa och mest eleganta tidsepoken inom modet? Vi kan inte annat än att hålla med i alla dessa påståenden!

Våra värderingar och idé

GET A LOOK Idé

Ett stort antal nöjda kunder har skapat GET A LOOK! Varje år får vi ett stort antal foton från eleganta kunder som vill visa och berätta vad GLINDER gjort för deras elegans och existens. Resultatet av alla dessa bilder blev att vi ville göra något extra för dessa vackra, engagerade och glada kunder. GET A LOOK fick se dagens ljus som ett resultat av alla bilder som strömmar in varje år.

GET A LOOK värderingar
TANKE
– GET A LOOK och GLINDER har en bra och hållbar idé och presentation.

HJÄRTA – GET A LOOK och GLINDER inspirerar världen att bli ännu vackrare. Det tror vi världen med alla människorna mår bra av

SAMVETE – GET A LOOK och GLINDER påverkar sin omvärld i en positiv riktning. Alla som arbetar och deltar i detta arrangemang ska känna sig vackra och uppskattade och må bra av.

GLÄDJE – GET A LOOK och GLINDER ska inspirera för mer lycka, känsla och tillfredsställelse.

Vår resa hittills

GET A LOOK gör 2021 sitt första år som foto & Skönhetstävling, GET A LOOK:s ägare, GLINDER startades 2007 och har tills idag mer än 150 000 nöjda kunder över hela Norden. Vi utvecklas stadigt varje år och är ledande inom retro, 50 tals och rockabilly mode på nätet. GET A LOOK är ett återkommande årligt arrangemang som är skapat av våra kunder, till våra kunder. Arrangemanget återkommer varje år med nytt och inspirerande innehåll. Grunden till GET A LOOK kommer alltid att vara densamma, en jämställd foto & skönhetstävling, öppen för alla som ska inspirera, glädja och få en känsla av tillfredställelse!

Fototävling Get a look