Tävla & rösta i Sveriges största fototävling inom Retro, 50 tals och Rockabilly

Press

Är du i behov av en presskontakt kring GET A LOOK så kan du med kontakta oss enligt nedan

Kontaktperson:
Morgan Sehlstedt
070-768 19 40
kundservice@glinder.se

GET A LOOK/GLINDER
Säljassistent Norden AB
Tranåsvägen 14B
595 71 BOXHOLM

En skönhetstävling för alla

I januari går startskottet för världens?! första skönhetstävlingen där alla kan delta oavsett gender.
-I vår butik har vi kunder med olika genus. När vi bestämde oss för att arrangera en skönhetstävling var det självklart för oss att inkludera alla, säger Veronika Sehlstedt, en av ägarna i familjeföretaget GLINDER och tävlingsarrangör.

-Tävlingen är uppdelad i flera deltävlingar, en gång per månad från och med april till och med september. Därefter tar juryns arbete vid för att utse en vinnare, berättar Morgan Sehlstedt, Veronikas man och delägare i GLINDER.

Kan man skicka in flera bidrag?
-Absolut, de som deltar kan när som helst under tävlingsperioden skicka in nya bilder, sista dag för inskickade bidrag är den 31 augusti, förklarar Veronika Sehlstedt.

Förutom juryn kan vem som helst rösta på sin eller sina favoriter.

-Det stämmer, alla kan rösta, vi hoppas att tävlingen skapar ett engagemang att skönhet handlar om så mycket mer än könsroller och huruvida man är tjock, smal, kort eller lång, menar Morgan Sehlstedt.

GLINDER är ett familjeföretag i dess rätta bemärkelse. Morgan och Veronika startade företaget när de båda stod utan inkomst.

-Vi var så fattiga att vi sålde begagnade Tupperware-burkar på Tradera för att få ihop pengar till mat, berättar Morgan Sehlstedt.

Eftersom Veronika är utbildad sömmerska blev valet att starta en relativt billig företagsnisch utifrån Veronikas yrkeskunskap – att sy och sälja kläder. Nu drygt tio år senare är företaget stabilt och har kunder över hela världen.

-Det har varit ett trist 2020. Nu hoppas vi på ljusare tider. Därför vill ge våra kunder ett roligt arrangemang – en skönhetstävling för alla, säger Veronika Sehlstedt.

Mer information om tävlingen hittar du på getalook.se.

Mer information om GLINDER finns på hemsidan glinder.se

 

För mer information kontakta:

Morgan Sehlstedt
070-768 19 40
morgan@saljassisten.se

Fler pressbilder kan mailas efter önskemål!

Morgan och Veronika Sehlstedt

GLINDER och GET A LOOK

Grundare Morgan & Veronika Sehlstedt