Tävla & rösta i Sveriges största fototävling inom Retro, 50 tals och Rockabilly

Tävlingsregler

– Att rösta och tävla i GET A LOOK är helt kostnadsfritt

-Tävlingen är öppen för samtliga deltagare och samtliga förekommande könsroller.

-Bilden/bilderna ska inte vara mer än 2 år gamla. och ska vara av Retro, 50 tals eller Rockabilly karaktär

-Samtliga bilder ska vara på en människa/människor klädd i GLINDER varumärke eller av annat märke.

-Du tillåts att skicka in obegränsat antal bilder, på obegränsat antal bakgrunder

-GLINDER förbehåller sig rätten att diskvalificera och ej publicera bilder utan att orsak behöver påtalas. Detta för att hålla en röd linje inom både, kvalité, etik och moraliska aspekter. Samt att det inte bli dubbletter!

-Fotografen har alltid upphovsrätt till tagna bilder och friskriver sig från eventuella finansiella krav. Du medger samtidigt att samtliga bilder fritt kan användas av GLINDER i kommersiellt syfte, tex marknadsföring både digitalt och i tryckt material utan några anspråk på samtycke under förutsättning att användandet av materialet ej kränker eller på annat misskrediterar fotograf eller den medverkande. Det står också fotografen rätt att på bilder ange vem som står bakom en bild. Dock så ska bilderna vara fria från vattenstämplar och dylikt som ”stör” i bilden.

-Tävlande och fotograf har möjlighet att själv använda materialet i egna sammanhang som tex dela omröstningen i sociala medier från röstsidan på tävlingssajten. Det ska tydligt ska framgå länk till sidan som originalbilden ligger på och eller tagga bilden med
#glinder #glinderretro #getalookbyglinder

-Den tävlande deltager på GLINDERS villkor, enligt tävlingsreglerna och ingen ersättning utlovas.

-Bilder som deltar i tävlingen får bearbetas i bildbehandlingsprogram av den tävlande inom vad som anses kan vara av naturlig art och etiska grunder.

-Bilder får inte vara manipulerade eller sammansatta av onaturlig art

-60 bilder röstas fram av människor som vill och önskar rösta som sedan går till final. Vinnaren bland finalbilderna utses sedan av vår jury (för att se juryn klicka här) Desto fler röster desto större chans att gå till final. Dock så är det enbart tillåtet med en röst per e-postadress.

– Varje månad delas ut ett presentkort till den bild som samlade mest röster under en delfinal. Totalt kommer 6 st presentkort delas under tävlingsåret.

-Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

-Juryns beslut går inte att överklaga

-Glinder förbehåller sig rätten att ändra i tävlingsvillkoren, men ska meddela den tävlande att uppdatering skett om så skulle ske under tävlingens gång.